Hopp til innhold

Snart konfirmert <3

Dagen er 5.mai og jeg skal konfirmere meg. Spent og nysgjerrig går jeg sakte inn på Moss hotell der jeg setter meg ned i en grå sofa sammen med mange andre konfirmanter fra Moss. Her sitter vi ikke lenge før presten kommer inn for å hjelpe oss med å finne fram en lignende hvit kjole som vi må gå i.

I det alle konfirmantene har fått på seg kjolen får vi beskjed om å stille opp på en rekke utenfor Moss kirke som bare ligger et par meter unna. Det er i dette sekundet når jeg står klar utenfor kirken i bunad og med krøllet hår at jeg virkelig begynner å få sommerfugler i magen. Nå er det bare å ta seg sammen og ha det gøy tenker jeg. Musikken spilles og inn i kirken er jeg på vei, med fullt av mennesker rundt meg som jeg aldri har sett før begynner jeg å bli litt nervøs, men jeg prøver å tenke at dette vil gå helt fint. En time senere er jeg på vei ut av kirken mens jeg tenker, endelig ferdig konfirmert.

Nesten alle i familien min i tillegg til mine to venninner har dratt opp til Refsnes vell, altså på det stedet der hvor jeg skal feire konfirmasjonen min, mens jeg ikke har kommet opp enda. For sammen med min ene fadder skal jeg kjøres opp til feiringen. En person som ikke veit hvor Refnes vell ligger, og det gjør ikke jeg helder. Vi ringer derfor min mor og far for å spørre om veien, men de er for opptatt med å gjøre i stand så vi får ikke noe svar. Derfor sier fadderen min til meg at vi kan ta oss en tur ned til Refsnes stranda i mellomtiden, noe vi gjør. Fadderen min skal gi meg et fotoalbum til min konfirmasjon så derfor ender vi opp med å ta en del bilder her nede på stranda.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som står, tre, utendørs og natur

Vi kommer oss fram til Refsnes Vell til slutt, og feiringen begynner. Med fullt av mennesker jeg skjenner og er glad i ender jeg opp med å få en minnerik og fantastisk dag. Tusen takk for en super dag og feiring alle sammen!